Kwartetten met Lets

Met Lets Merelbeke doen we regelmatig een ‘kwartet-periode’:

één keer in het voorjaar, en één keer in het najaar stellen we gedurende 2 maanden een periode voor waarin  letsers een kwartet kunnen organiseren.

In het kort is het de bedoeling dat je een aktiviteit organiseert voor 4 mensen, voor minimum 2 uur.

dit zijn de regels:

 

  • De kwartetperiode loopt van bijv 15 februari 2016 tem 15 april 2016 . Alle kwartetten dienen in deze periode georganiseerd te worden.
  • De initiatiefnemer voor een kwartet lanceert zijn aanbod op eLAS. Hij of zij zoekt 3 andere letsers  om samen deel te nemen aan een activiteit die minstens 2 uur duurt. Samen vormen ze dus een kwartet. Wat activiteiten betreft is je eigen creativiteit the limit! Indien jouw kwartet volzet is, gelieve dit dan uitdrukkelijk te vermelden op elas.
  • Bij het plaatsen van je aanbod in eLAS schrijf je duidelijk dat het om een kwartet gaat. Bv. KWARTET: slow reading.
  • De initiatiefnemer verwittigt tevoren waar, wanneer, met wie het kwartetten zal doorgaan en waar het uit bestaat via mail aan letsmerelbeke@outlook.com
  • Elke letser (individueel of koppel) kan in deze kwartetperiode maximum 2 keer deelnemen aan een kwartet.
  • De organisator van het kwartet ontvangt 80 merels van het secretariaat nadat er een SFEERVOL verslagje en foto is doorgestuurd als ‘bewijsmateriaal’.
  • Een kwartet bestaat in principe uit maximaal 4 personen. Soms willen meerdere mensen deelnemen aan een kwartet en dan is een uitzondering toegestaan.In dat geval dienen de 80 merels dan verdeeld te worden onder alle deelnemers. Een koppel telt hierbij voor 1 persoon omdat de merels ontvangen worden per account. De organisator beslist duidelijk op voorhand hoeveel personen hij/zij maximaal zal toelaten.

 

Voorbeelden van voorbije Kwartetten:

– kwartet scrabble

– naar een filmvoorstelling gaankwartet scrabble2

– workshop fotografie

– samen vegetarisch koken

– thee proeven bij een theesommelier

– samen appelmoes maken

– workshop posiitief denken

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *